Lyset over Skagen
Dato: 16/10-2019
Tid: 20:00
Pris: Fra kr. 305,- ex. billetgebyr

Lyset over Skagen

Danske Musicals præsenterer: 

Skagensmaler-musicalen LYSET OVER SKAGEN er den største, originale og rent danske musical, der har haft premiere udenfor København

I efteråret 2019 kan du opleve den fascinerende historie om skagensmalerne Marie og P.S. Krøyer og de øvrige kunstnerbohemer på toppen af Danmark omkring det forrige århundredeskifte.

Lyset over Skagen er instrueret af den garvede musicalinstruktør Daniel Bohr og indeholder alt lige fra festlige optrin til fortættende scener og romantiske ballader.

Da forestillingen havde premiere for snart 11 år siden, var det en begejstret presse, der gav den flotte ord med på vejen, ligesom musicalen i den grad faldt i god jord hos de godt 60.000 publikummer på den totalt udsolgte turné. Uanset om man ser forestillingen for første gang eller man er genganger, vil de intense skuespilscener, de store ensemblenumre, det smukke lys og de iørefaldende sange kræse lystent for dine øjne og ører.

I spidsen for det store ensemble er Tomas Ambt Kofod, Silke Biranell, Joachim Knop, Jesper Lundgaard, Nicoline Siff Møller samt - som særlig gæst, Anders Bircow.
 

Nummererede siddepladser
Varighed: 2 timer 30 min.