Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Firmafest

Når jeres fest skal være noget ganske særligt
Comwell Kolding er den perfekte ramme for alle typer firmafester – stor eller lille. I kan trygt overlade ansvaret til os og koncentrere jer om jeres gæster.

Vores placering midt i landet og nem tilgængelig hvad enten du kommer med bus, tog eller bil, gør os til det ideelle sted at være. Der er 400 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.
 

Lokaler

Vi har lokaler med plads til firmafester og banketter fra ca. 20 og op til ca. 1.000 deltagere. Og kvaliteten kender ikke forskel på antallet – maden og betjeningen vil være i top uanset størrelse på arrangementet. 

Over 25 års erfaring gør os til en særdeles troværdig sparringspartner  og vi hjælper med alt hvad der kan være af ønsker – eks. ledsagerarrangementer, temaet til din fest, teambuilding, orkester, underholdning oma.
 

Overnatning

På Comwell Kolding har vi 180 velindrettede og lækre dobbeltværelser – ønsker du overnatning til dine deltagere giver vi gerne en god pris. I gåafstand herfra,  kan vi reservere værelser hos vores samarbejdspartnere, så vi kan råde over ca. 500 værelser.

Ønsker I at fejre hjemme eller i firmaet, tilbyder vi også at levere ud af huset i samme høje kvalitet.

Lad festen begynde...
Kontakt Gitte Petersen på 4272 3492 eller Anne-Beth Madsby Rohde på 7634 1424 for mere information og aftale.
 

Inspiration til festmenu, vine og priser