bryllup og fester

Bryllup

På Comwell Kolding har vi stor erfaring med bryllupsfester, og vi ved, hvad der skal til for at jeres store dag bliver noget helt særligt hvad enten det er et sommer, efterår, vinter eller forårsbryllup.

Vores arrangementschef hjælper jer sikkert igennem de mange små og store valg og sikrer at dagen forløber som ønsket. Når I vælger at holde bryllup på Comwell Kolding, kan I trygt overlade tøjlerne til os og fokusere på jeres gæster og hinanden.

Vores placering midt i landet og nem tilgængelig hvad enten du kommer med bus, tog eller bil, gør os til det ideelle sted at være.
 

Overnatning

Vi kan naturligvis også tilbyde overnatning til jer og jeres gæster, så I kan slutte festen med en hyggelig morgenmad næste dag. Der er 180 lækre og velindrettede værelser på Comwell Kolding – heraf naturligvis en suite til brudeparret.

Comwell Kolding ligger i gåafstand til blandt andet, Marienlundskoven, Koldinghus og Slotssøen, der indbyder til en hyggelig gåtur efter morgenmaden og som en afslutning på en fantastisk dag.
 

Fotografering og bryllupskage

Derudover er der naturligvis mulighed for fotografering i og omkring hotellets skønne omgivelser.

På Comwell Kolding har vi vores helt egen konditor, der gerne laver den helt særlige bryllupskage til jer.

Vi glæder os til at gøre jeres dag til noget ganske særligt.
 
Kontakt Restaurantchef Gitte Petersen på telf. 4272 3492 eller mail: gipe@comwell.com for mere information og aftale
 

Menu- og vininspiration

Se alle vores aktuelle menuer her